Είμαστε ακόμα ο καθένας στο σπίτι του, αλλά νιώθουμε ο ένας δίπλα στον άλλο. Η ανάγκη μας για επικοινωνία και αλληλεπίδραση είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Αυτό τον μήνα το Μάιο, που οι μέρες γίνονται μεγαλύτερες, η φύση αναγεννάτε και μας καλεί σε εξορμήσεις, όλοι νιώθουμε μεγαλύτερη την ανάγκη της εξόδου από την απομόνωση. Ας συμπληρώσουμε αυτό το έλλειμμα που έχουμε μένοντας μαζί και εξερευνώντας τη φύση μέσα από αυτό τον πίνακα που φτιάξαμε με μεγάλα όνειρα και ελπίδες για συνεργασία και επικοινωνία με δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε μαζί με τα παιδιά σας ή και μόνο τους.

Πατήστε το εικονίδιο στο padlet για επέκταση της ανάρτησης.

 

Δημιουργήθηκε με το Padlet

 

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΤΙ και ακούμε τις οδηγίες που μας λένε. Σεβόμαστε τους εαυτούς μας και τον συνάνθρωπο μας. Θα χάσουμε κάποιες από τις απολαύσεις μας… αλλά θα κερδίσουμε τη ΖΩΗ μας…
Μένουμε στο σπίτι και προσπαθούμε να περάσουμε όσο πιο ευχάριστα μπορούμε για όσο καιρό χρειαστεί. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο να κρατήσεις υγιή παιδιά κλεισμένα σε τέσσερις τοίχους αλλά όχι ακατόρθωτο. Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας συγκεντρώσαν διάφορες δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε μαζί με τα παιδιά σας ή και μόνο τους.

Πατήστε το εικονίδιο  στο padlet για επέκταση της ανάρτησης.

Δημιουργήθηκε με το Padlet