ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ 2022-2023

Oι αιτήσεις εγγραφών στα δημόσια Νηπιαγωγεία Γενικής Παιδείας, για το σχολικό έτος 2022-2023 θα πραγματοποιηθούν από 1 έως 20 Μαρτίου 2022 .

Εγγραφές μετά την 20η Μαρτίου θεωρούνται εκπρόθεσμες και χρειάζονται την έγκριση του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης .

Για το σχολικό έτος 2022-23, εγγράφονται στα Νηπιαγωγεία μαθητές/τριες που γεννήθηκαν από 1-1-2018 έως 31-12-2018.

Oι αιτήσεις εγγραφών στα δημόσια νηπιαγωγεία γενικής παιδείας γίνονται με υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης εγγραφής από τους γονείς /κηδεμόνες https://proti-eggrafi.services.gov.gr/ μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης .

Πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης εγγραφής ελέγξτε στον χάρτη αν ανήκετε στη σχολική περιφέρεια του νηπιαγωγείου μας (απαραίτητη προϋπόθεση εγγραφής).

Μετά την υποβολή της αίτησης, ο γονέας/κηδεμόνας θα λαμβάνει ενημερώσεις στο κινητό τηλέφωνο που έχει δηλώσει κατά την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησής του για την πορεία της.

Σημειώνεται ότι η «αποδοχή» της αίτησης δε συνεπάγεται απαραίτητα φοίτηση του νηπίου στη δηλωθείσα σχολική μονάδα.Η σχολική μονάδα φοίτησης του νηπίου / προνηπίου θα καθοριστεί μετά το πέρας της διαδικασίας υποβολής των αιτήσεων και αφού η αρμόδια Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κατανείμει τις αιτήσεις σύμφωνα με τις διαθέσιμες θέσεις κάθε Νηπιαγωγείου.

Ο γονέας /κηδεμόνας προσκομίζει (από 1/3 έως 20/3) μετά από συνεννόηση τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο νηπιαγωγείο.

Πριν την προσέλευση σας στη σχολική μονάδα θα πρέπει να έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία και να τηρούνται τα απαιτούμενα μέτρα αποφυγής διασποράς του κορονοϊού σύμφωνα με τον Ε.Ο.Δ.Υ.

Για απορίες και προβλήματα που έχουν να κάνουν με την χρήση του συστήματος και το θεσμικό πλαίσιο των εγγραφών, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας:

2221 0 76040

mail@2nip-chalk.eyv.sch.gr

 

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ 2022-2023
Ετικέτες: